最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 英语学习网 >> 高考英语 >> 高考真题 >> 正文
While high school does not generally encourage students……完形填空及答案(2017年高考新课标卷I)           ★★★
While high school does not generally encourage students……完形填空及答案(2017年高考新课标卷I)
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2017/6/17


第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)
第一节  完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面的短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
While high school does not generally encourage students to explore new aspects of life,college sets the stage for that exploration. I myself went through this  41  process and found something that has changed my  42  at college for the better:I discovered ASL-American Sign Language(美式手语).
I never felt an urge to  43  any sign language before.My entire family is hearing,and so are all my friends.The  44   languages were enough in all my interactions(交往).Little did I know that I would discover my  45    for ASL.
The   46    began during my first week at college. I watched as the ASL Club    47    their translation of a song. Both the hand movements and the very   48    of communicating without speaking   49  me. What I saw was completely unlike anything I had experienced in the   50   .This newness just left me   51   more.
After that, feeling the need to   52   further, I decided to drop in on one of ASL club`s meetings. I only learned how to   53   the alphabet that day. Yet instead of being discouraged by my   54   progress,I was excited. I then made it a point to   55   those meetings and learn all I could.
     The following term, I   56   an ASL class. The professor was deaf and any talking was   57   . I soon realized that the silence was not unpleasant.  58   , if there had been any talking, it would have   59   us to learn less. Now, I appreciate the silence and the   60   way of communication it opens.
41. A. searching           B. planning      C. natural      D. formal
42. A. progress   B. experience    C. major    D. opinion
43. A. choose    B. read     C. learn    D. create
44. A. official    B. foreign    C. body    D. spoken
45. A. love    B. concern    C. goal    D. request
46. A. meeting    B. trip     C. story    D. task
47. A. recorded   B. performed    C. recited    D. discussed
48. A. idea    B. amount    C. dream    D. reason
49. A. disturbed   B. supported    C. embarrassed  D. attracted
50. A. end    B. past     C. course     D. distance
51. A. showing   B. acting     C. saying     D. wanting
52. A. exercise    B. explore    C. express    D. explain
53. A. print    B. write      C. sign     D. count
54. A. slow    B. steady     C. normal     D. obvious
55. A. chair    B. sponsor    C. attend    D. organize
56. A. missed    B. passed     C. gave up    D. registered for
57. A. prohibited   B. welcomed   C. ignored   D. repeated
58.A.Lastly      B.Thus       C.Instead      D.However
59.A.required    B.caused       C.allowed      D.expected
60.A.easy      B.popular       C.quick       D.new
参考答案:
41. A  42. B  43. C  44. D  45. A
46. C  47. B  48. A  49. D  50. B
51. D  52. B  53. C  54. A  55. C
56. D  57. A  58. C  59. B  60. D


文章录入:admin    责任编辑:zfj 
  • 上一个文章:

  • 下一个文章:
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章In the summer holiday following my eighteen 
    普通文章There has been a recent trend in the food se
    普通文章While high school does not generally encoura
    普通文章If anyone had told me three years ago that I
    普通文章A buld-it-yourself solar still(蒸馏器) is 
    普通文章Some of the world’s most famous musicians r
    普通文章I work with Volunteers for Wildlife, ……阅读
    普通文章Pacific Science Center Guide……阅读理解及答
    普通文章In the years of my growing up, ……阅读表达及
    普通文章This month, Germany’s transport minister, …
    相关文章
    In the summer holiday following my eighteen bi
    There has been a recent trend in the food serv
    If anyone had told me three years ago that I w
    A buld-it-yourself solar still(蒸馏器) is on
    Some of the world’s most famous musicians rec
    I work with Volunteers for Wildlife, ……阅读理
    Pacific Science Center Guide……阅读理解及答案
    In the years of my growing up, ……阅读表达及答
    This month, Germany’s transport minister, ……
    Fifteen years ago, I took a summer vacation in
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |