最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 英语学习网 >> 阅读理解 >> 高中 >> 正文
Around twenty years ago I was living in Seattle and going through 完形填空           ★★★
Around twenty years ago I was living in Seattle and going through 完形填空
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/12/3 15:40:40

完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
Around twenty years ago I was living in Seattle and going through hard times. I could not find   41  work although I had a lot of experience and a Master’s degree.
To my   42  , I had to drive a school bus to   43  my family. At the same time, I had some   44  with different companies but they all  45  to say I did not get the job. I went to the bus barn(车库), feeling  46  .
Later that afternoon,   47   doing my rounds through the town I had an inner wave rise from deep   48   me and I thought “Why has my   49  become so hard?”
Immediately after this internal(内心的)scream, I   50   the bus over to drop off a little girl. As she  51  , she handed me an earring saying I should keep it  52  somebody looked for it. The   53  was stamped with words “BE HAPPY”. Then it struck me. I had been putting all of my  54  into what was wrong with my life rather than what was  55  !
One night there was a phone call for me from the  56   at a large hospital. She asked me whether I  57   do a one-day training for 200 hospital workers. I said   58   and got the job.
My day with the hospital workers  59   very well. I got a great  60  and many more days of work. To this day I know that it was because I changed my attitude to life.
41. A. probable B. satisfying        C. particular D. considerate
42. A. joy B. luck C. shame D. surprise
43. A. support B. meet C. supply D. provide
44. A. meetings B. conferences C. reports D. interviews
45. A. came B. expected C. called D. hoped
46. A. excited B. frightened C. worried D. disappointed
47. A. though B. while C. unless D. until
48. A. inside B. beyond C. upon D. beside
49. A. study B. life C. bus D. position
50. A. carried B. brought C. pulled D. held
51. A. took off B. put off C. got off D. gave off
52. A. as long as B. in case C. as soon as D. now that
53. A. bag B. watch C. necklace D. earring
54. A. energies B. ideas C. strength D. money
55.A. real B. sad C. happy D. right
56. A. nurse     B. manager C. patient         D. worker
57. A. should  B. must C. could D. ought
58. A. yes B. hello C. no D. nothing
59. A. looked B. went  C. fit  D. appeared
60. A. comfort B. shock  C. excuse D. welcome
完型填空
    41. B    42. C    43. A    44. D    45. C   
    46. D    47. B    48. A    49. B    50. C   
    51. C    52. B    53. D    54. A    55. D   
    56. B    57. C    58. A    59. B    60. D


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一个文章:

  • 下一个文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章Around twenty years ago I was living in Seat
    普通文章SLIGHTLY DIFFERENT PACKS SAME GREAT DEVONDAL
    普通文章Someone sent me an email urging me to acquir
    普通文章Social media is one of the fastest-growing i
    普通文章Reading is the ability to process text, unde
    普通文章In a few months you’ll go to college. Are y
    普通文章No one is born a winner.People make themselv
    普通文章Chinese-American community groups are prepar
    普通文章Smartphone apps certainly make our life easi
    普通文章Rain beat against the window, matching my mo
    相关文章
    SLIGHTLY DIFFERENT PACKS SAME GREAT DEVONDALE 
    Someone sent me an email urging me to acquire 
    Social media is one of the fastest-growing ind
    Reading is the ability to process text, unders
    Smartphone apps certainly make our life easier
    Rain beat against the window, matching my mood
    At your next meeting, wait for a pause in conv
    Next month, I’m traveling to a remote area of
    Shopping for and choosing clothes is challengi
    Spreading smiles at Birchwood When Ava McCarve
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |