最新公告:

  没有公告

您现在的位置: 英语学习网 >> 职称英语 >> 职称英语真题 >> 正文
Approaches to Understanding Intelligences阅读理解及答案(2014年职称理工类C级真题)         ★★★★★
Approaches to Understanding Intelligences阅读理解及答案(2014年职称理工类C级真题)
作者:1 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2014-05-17 06:45:23

 

第四部分:阅读理解。

 

  短文后有5道题,每题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。

 

  第一篇 Approaches to Understanding Intelligences

 

  It pays to be smart, but we are not all smart in the same way .You may be a talented musician, but you might not be a good reader . Each of us is different .

 

  Psychologists disagree about what is intelligence and what are talents or personal abilities .Psychologists have two different views on intelligence .Some believe there is one general intelligence .Others believe there are many different intelligences .

 

  Some psychologists say there is one type of intelligence that can be measured with IQ tests .These psychologists support their view with research that concludes that people who do well on one kind of test for mental ability do well on other tests .They do well on tests using words , numbers or pictures. They do well on individual or group tests , and written or oral tests .Those who do poorly on one test , do the same on all tests .

 

  Studies of the brain show that there is a biological basis for general intelligence .The brain of intelligence people use less energy during problem solving .The brain waves of people with higher intelligence show a quicker reaction .Some researchers conclude that differences in intelligence result from differences in the speed and effectiveness of information processing by the brain .

 

  Howard Gardner , a psychologist at the Harvard School of Education , has four children .He believes that all children are different and shouldnt be tested by one intelligence test .Although Gardner believes general intelligence exists , he doesnt think it tells much about the talents of a person outside of formal schooling .He think that the human mind has different intelligences .These intelligences allow us to solve the kinds of problems we are presented with in life .Each of us has different abilities within these intelligences .Gardner believes that the purpose of school should be to encourage development of all of our intelligences .

 

  Gardner says that his theory is based on biology .For example , when one part of the Brain is injured , other parts of the brain still work .People who cannot talk because of Brain damage can still sing .So , there is not just one intelligence to lose . Gardner has identified 8 different kinds of intelligence; linguistic, mathematical, spatial, musical, interpersonal, intrapersonal, body-kinesthetic(身体动觉的), and naturalistic .

 

  31.What is the main idea of this passage ?

 

  A. How to understand intelligence .

 

  B. The importance of intelligence .

 

  C. The development of intelligence tests .

 

  D. How to become intelligent .

 

  答案:A

 

  32.Which of the following statements is true concerning general intelligence ?

 

  A. Most intelligent people do well on some intelligence tests .

 

  B. People doing well on one type of intelligence test do well on other tests .

 

  C. Intelligent people do not do well on group tests .

 

  D. Intelligent people do better on written tests than on oral tests .

 

  答案:B

 

  33.Gardner believes that ________ .

 

  A. all children are alike .

 

  B. children should take one intelligence test .

 

  C. there is no general intelligence .

 

  D. children have different intelligences .

 

  答案:D

 

  34.According to Gardner, schools should ________ .

 

  A. promote development of all intelligences .

 

  B. test students IQs .

 

  C. train students who do poorly on tests .

 

  D. focus on finding the most intelligent students .

 

  答案:B

 

  35.Gardner thinks that his theory has a ________ .

 

  A. musical foundation .

 

  B. intrapersonal foundation .

 

  C. linguistic foundation .

 

  D. biological foundation .

 

  答案:D



文章录入:admin    责任编辑:zfj 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章2014年职称英语理工类C级真题及答案
    普通文章So Many 'Earths' 阅读判断及答案(201
    普通文章Pathways to Research: Problem-solving 概括大
    普通文章Approaches to Understanding Intelligences阅读
    普通文章Music is one of the most beautiful forms of 
    普通文章If someone says to you your music CDs don
    普通文章Citizen Scientists 完形填空及答案(2014年职称
    普通文章Million of kids and teenagers from every par
    普通文章Do You Have a Sense of Humor? 补全短文及答案
    普通文章Some Sleep Drugs Do More Than Make You Sleep
    相关文章
    2014年职称英语理工类C级真题及答案
    So Many 'Earths' 阅读判断及答案(2014年
    Pathways to Research: Problem-solving 概括大意
    Music is one of the most beautiful forms of ar
    If someone says to you your music CDs don'
    Citizen Scientists 完形填空及答案(2014年职称理
    Million of kids and teenagers from every part 
    Do You Have a Sense of Humor? 补全短文及答案(
    Some Sleep Drugs Do More Than Make You Sleep 阅
    Approaches to Understanding Intelligences …阅
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |